Sunday, June 6, 2010

WeDDinG - LynDa

actually ini lah wedding projek pertama yang Edalina's cakehouse terima sepanjang pembabitannya dalam dunia hiasan kek ini....thanks to Laila & Lynda kerana percaya dengan kebolehan pihak Edalina's.....& yang paling penting skali sudi bg peluang kat me.....tq...kiranya ni mcm assignment projek gak la....hehe....Lynda pilih gold theme....harap2 ada lar...ala2 gold tu yer.....:)
tepat kol 11am sampai kat umah pengantin kat Taman Samudera....wat preparation kat khemah pengantin...then balik....banyak benda  nak kena settle arini.....
pic bawah skali tu ialah Laila....dia yg sponsor tis cakes  for lynda's wedd....tq Lin.

2 comments:

  1. http://edalinascakehousess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://edalinascakehousess.blogspot.com/

    ReplyDelete